UINNIN TEKNIIKKAKURSSI

Kurssilla käydään läpi vapaauinnin, rintauinnin ja selkäuinnin tekniikoita. Kurssilaisten toiveiden mukaan voidaan harjoitella myös perhosuinnin alkeita, sukelluksia, uintikäännöksiä ja starttihyppyä . Uintitekniikoita videokuvataan halukkaille ja analysoidaan kurssin päätteeksi. Kurssin pituus on kahdeksan tuntia ja se järjestetään Seinäjoen uimahallissa.

VAPAAUINTIKURSSI

Kurssilla perehdytään vapaauinnin tekniikkaan. Oikea uintiasento, ote veteen, käsivedot, potkut, hengitystekniikka ja uinnissa käytettävät apuvälineet tulevat tutuiksi kurssin aikana. Halukkaille myös volttikäännöksen harjoittelua. Kurssin pituus on neljä tuntia. Kurssi järjestetään  Seinäjoen uimahallissa.

AIKUISTEN ALKEISUIMAKOULU

Kurssi alkaa uinnin alkeista, veden pelon voittaminen, liuku, kellunnat, sukeltaminen, alkeisuimatyylit. Kurssin tavoitteena on noin 10m uimataito.

HENKILÖKOHTAISTA OHJAUSTA UINTIIN

Yksilöllistä ohjausta on mahdollista saada sekä aikuisille, että lapsille. Tarjoamme alkeisuimaopetusta, ohjausta eri uintilajien tekniikoihin tai vaikka vinkkejä uintiharjoitteluun. Ota yhteyttä ja kerro mitä haluat, niin sovitaan yhdessä sopiva ajankohta ohjaukseen.