VESIRALLI 1 - Sammakko

Vesiralli 1 on noin 6-9-vuotiaille lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi. Pääsyvaatimuksena on 25m uimataito. Kurssi on tehty tukemaan ja auttamaan lapsen kasvua uintiharrastukseen. Kursseilla käydään hauskasti ja haastavasti läpi uintiurheilun perusteita. Harjoitukset pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa.

VESIRALLI 2 - Kala

Vesiralli 2 on noin 6-9-vuotiaille lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi. Pääsyvaatimuksena on 50m uimataito ja Vesiralli 1 kurssia vastaavat taidot. Kurssi on tehty tukemaan ja auttamaan lapsen kasvua uintiharrastukseen. Kursseilla käydään hauskasti ja haastavasti läpi uintiurheilun perusteita. Harjoitukset pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa.

VESIRALLI 3 - Norppa

Vesiralli on noin 7-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi. Pääsyvaatimuksena on 100m uimataito ja Vesiralli 2 kurssia vastaavat taidot. Kurssi on tehty tukemaan ja auttamaan lapsen kasvua uintiharrastukseen. Kursseilla käydään hauskasti ja haastavasti läpi uintiurheilun perusteita.  Harjoitukset pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa.

VESIRALLI 4 -Delfiini

Vesiralli on noin 7-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi. Pääsyvaatimuksena on 150m uimataito ja Vesiralli 3 kurssia vastaavat taidot. Se on tehty tukemaan ja auttamaan lapsen kasvua uintiharrastukseen. Kursseilla käydään hauskasti ja haastavasti läpi uintiurheilun perusteita.   Harjoitukset pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa.

TEKNIIKKARALLI

Tekniikkaralli on suunnattu noin 8-12 vuotiaille uimarin aluille, jotka omaavat jo Vesirallikurssien taidot. Kurssin pääsyvaatimuksena on 200m uimataito. Tavoitteena on kehittää uintitekniikkaa niin, että lapsi pystyy uimaan 100 metriä sekauintia kilpailusääntöjen mukaisella tekniikalla. Lapsen liikkuessa monipuolisesti vedessä, kehittyy hänestä tulee taitava vedessä liikkuja. Taitava uimari hallitsee hengityksen, asennon ja liikkeen vedessä. Harjoitukset pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa.