VESITAITURIT1 - Vesikirppu

Vesikirppu on tarkoitettu aikuiselle ja 3-6 vuotiaalle lapselle yhteiseksi harrastukseksi. Uiminen tapahtuu Seinäjoen y-talon lämpimässä uimasyvyisessä altaassa kelluntaliivien ja kellukkeiden avulla. Kellunta-apuja myös otetaan osassa harjoitteita pois, jotta lapsi saa realistisen kuvan taidoistaan. Ryhmässä totutellaan veden maailmaan leikkien avulla ja vanhempi saa vinkkejä yhteiseen polskintaan. Tavoitteena on saada lapsesta rohkea vedessä liikkuja. Kurssi sopii hyvin lapsille, joiden ikä ei riitä vielä Vesikilpikonnaan, sekä vähemmän uimassa käyneille ja aroille uimareille.

VESITAITURIT2 - Vesikilpikonna

Vesikilpikonna on tarkoitettu 5-7v. lapsille, jotka uskaltavat jo liikkua itsenäisesti vedessä kellukkeiden avulla ja kastaa kasvonsa veteen. Uiminen tapahtuu Seinäjoen Y-talon lämpimässä uimasyvyisessä altaassa kelluntaliivien ja kellukkeiden avulla. Kellunta-apuja myös otetaan osassa harjoitteita pois, jotta lapsi saa realistisen kuvan taidoistaan. Kurssilla liikutaan monipuolisesti vedessä, leikkien lomassa tulevat tutuiksi sukellukset, kellunnat, liuku ja alkeisuinnit. Vesikilpikonnan jälkeen on mahdollista siirtyä Vesimyyrä -kurssille.

VESITAITURIT3 - Vesimyyrä

Vesimyyrä on tarkoitettu 5-7v. lapsille, jotka osaavat uida uintisyvyisessä altaassa 5-10m joko vatsallaan tai selällään. Uiminen tapahtuu Seinäjoen Y-talon lämpimässä uimasyvyisessä altaassa kelluntaliivien ja kellukkeiden avulla. Kellunta-apuja myös otetaan osassa harjoitteita pois, jotta lapsi saa realistisen kuvan taidoistaan. Kurssilla liikutaan monipuolisesti vedessä: sukelletaan, hypitään, pelaillaan, leikitään ja uidaan eri alkeisuintityyleillä. Vesimyyrän jälkeen on mahdollista siirtyä Vesirallikursseille.