MERENNEITOELÄMYS

Merenneitoilua voi tulla kokeilemaan Merenneito elämykseen, joka järjestetään kertaluontoisena tapahtumana. Merenneitoilussa harjoitellaan merenneitouintia, simpukoiden sukeltamista ja kaikkea muutakin merenneitoiluun liittyvää. Merenneitoilu on hyvä liikuntamuoto, sillä Merenneidonpyrstöllä liikkuessa aika kuluu nopeasti ihanassa vedenalaisessa valtakunnassa.

MERENNEITOKURSSI

Merenneitoilussa harjoitellaan monipuolisesti sukeltamista, kuplasuukkoja, korkkiruuviliukua ja kaikkea muutakin merenneitoiluun liittyvää.  Saatetaan harjoitella myös merenneidon tanssi. Turvallisuus ja hauskuus ovat lähtökohtana tällä kurssilla.

MERENNEITOTREENI

Merenneitotreeni on suunnattu uimataitoisille aikuisille, jotka haluavat oppia uimaan merenneidonpyrstöllä. Merenneitotreenissä harjoitellaan monipuolisesti pyrstöllä uimista ja tehdään tehokas vesijumppa pyrstön kanssa. Merenneitoilu on hyvä liikuntaharrastus, sillä merenneidonpyrstöllä uidessa aika kuluu nopeasti hauskassa porukassa, kunnon ja vesitaitavuuden karttuessa kuin huomaamatta.