Vesipallo

Vesipallo on noin 7-12v. lapsille tarkoitettu uintikurssi. Kurssille ovat tervetulleita lapset, jotka osaavat uida syvässä altaassa 25 metriä ilman apuvälineitä. Kurssilla harjoittelemme mm. pelin sääntöjä, pallon kuljettamista ja syöttämistä, vesitaitavuutta ja pelaillaan tietenkin paljon. Lapsi tarvitsee kurssille vain oman uimapuvun. Alkuun pääseminen on helppoa ja hauskaa, tule rohkeasti kokeilemaan uutta harrastusta!


Kurssin kesto on 16 kertaa. Harjoitukset pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa. Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan ryhmästä ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Hinta sisältää allasvuokran, välineiden käytön ja ohjauksen. Erillistä sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa. Uimareita ei ole vakuutettu Funteamin puolesta.

ILMOITTAUTUMINEN


Uimataitoni:

Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut myös uimakouluja ja aikuisten tekniikkakursseja. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt Vauvauinninohjaaja, Uimaopettaja- ja Uinninvalvojakurssit, Avovesiunnin ohjaajakurssin, Aikuisten tekniikkakurssiohjaaja, Vesitaituri- ja Vesitaituri- ja Vesiralliohjaaja ja Uintivalmennuksen tasot I-III.